Kinderen tekenen hun dromen 

 

 

            

Voorstellen

Kinder Coach Beeldend

Over mij

 

Mijn doel is dat elk kind z'n hart kan volgen. Ik doe dit door het onderbewuste van het kind via de tekentaal naar boven te brengen. Zo vanuit het kind vanuit zijn hart. 

 

Je hart volgen. Hoe doe je dat? En hoe weet je dat dit goed voor jou voelt? Een nieuw doel, nieuwe grenzen. Altijd op zoek. Dit is mijn bestaan.


Als vrouw ben ik hier op de aardbol terecht gekomen (gekozen) om het gevoel van thuis zijn, gemis enz.. te ervaren. Altijd op zoek naar dat contact, mezelf terugvindend. Op zoek naar heling m.b.t. moederwond. Vanuit deze drive kom ik tot het kind; het onzichtbare kind dat ikzelf ben geweest. Dat zich meer in de volwassen wereld ophield en het Kind-Zijn niet tot zijn recht mocht laten komen


Mijn eigen dromen probeerde ik te vinden nadat ik de HAVO en VWO heb gedaan. Met de Bibliotheek Academie te Deventer als vervolg. Ik ben In de boekenwereld gedoken, opleidingen gevolgd en daarna als administratief medewerkster op scholen, ziekenhuizen, fabrieken en onderwijsinstellingen enz. gaan werken.


Maar dit was niet wat het was. Er moest meer zijn. Een man,huis en gezin alles compleet zoals men denkt dat het meestal hoort! Ja precies dat! En toch??? Toch kwam die grote behoefte om het kind te laten zien. Mijzelf weer kind te mogen voelen. Die blijdschap, je hart proberen te volgen.

 

Op mijn weg kwam ik de Opleiding Genezend Tekenen in Zutphen tegen waar ik dit jaar 2020 mijn diploma Kindercoach Beeldend heb behaald.

 

Wat is de tekentaal. Tekentaal is letterlijk; taal van tekens of ook wel de "taal van getekende beelden".Om kinderen te helpen met hun doelen,angsten en dromen. Om er samen voor te gaan. Ja, dit is mijn doel om vooral het onderbewuste van het kind via de tekentaal naar boven te brengen. Zo vanuit het kind vanuit zijn hart.

Daar doe ik het voor!

 

Inmiddels schrijf ik gedichten. Deze gedichten geven een weerspiegeling van wat er in iemand omgaat. Dit zie ik in het kunstwerk dat iemand heeft gemaakt.

Mijn gedichtenbundel heet Gedichten-Kunst  Kunst-Gedichten  De bundel is verkrijgbaar bij mij (event. contactformulier gebruiken) en de uitgeverij AquaZZ (www.aquazz.com)